Voor leden

Als lid van KWH houden we je graag op de hoogte met nieuwe onderzoeken, inspirerende voorbeelden en ervaringen van andere leden. Je vindt het op deze pagina. Ook log je hier in in Mijn KWH en het KWH-Klantvizier.

Inloggen

Ga hier naar Mijn KWH of het KWH-Klantvizier. De veilige online omgeving waar je je onderzoek samenstelt, de gegevens aanlevert en de resultaten van het onderzoek real time kunt monitoren. 

Inloggen

Nieuwsberichten

Meer doen met de resultaten vanuit het onderzoek?

Vanaf nu is dat mogelijk. Toon ze op je intra of internet via een metertje of ontvang ze automatisch via een koppeling. Meer weten? Stuur een mail naar uwvraag@kwh.nl 

Aanpassen huurdersonderzoek 2020

Alvast voor in de agenda: van 18 november tot en met 6 december is het weer mogelijk om de vragenlijsten aan te passen voor het onderzoek in 2020. Informatie per mail volgt eind oktober. 

Informatie huurdersonderzoek

Alle informatie over het huurdersonderzoek vind je vanaf nu via Mijn KWH. Geen toegang tot Mijn KWH? Mail of bel ons via 010-2201360.  

Aanleverdata 2019

De uiterste aanleverdata in 2019 voor de bestanden met de gegevens van jullie huurders zijn de volgende data. De vetgedrukte data zijn de aanlevermomenten als je per kwartaal bestanden aanlevert: 6 februari, 6 maart, 10 april, 8 mei, 5 juni, 10 juli, 7 augustus, 11 september, 9 oktober, 6 november, 11 december, 8 januari 2020.

Een jaar huurdersonderzoek in beeld

Wat gebeurt er wanneer gedurende het onderzoeksjaar? We hebben het in een overzichtelijke jaarplanning gezet. Bekijk hem hier.

Onderzoek samenwerking ketenpartners: waar liggen de kansen?

actueel

Onverwachte kosten bij verhuizen drukken op tevredenheid

infographic
11|12|2019 14.00 uur - 18.00 uur

Themabijeenkomst effectiever omgaan met je Rvc: hoe doe je dat?

KWH, Rotterdam
agenda

Aannemer en corporatie werken samen aan tevreden huurders

Hoe Pré Wonen en Van der Leij samen zorgen voor een stijgende klantwaardering. 

actueel

Inspiratietrip Burgers’ Zoo; hoe zorg je voor een onvergetelijke klantervaring?

actueel

Huurders testen vragenlijst nieuw onderzoek

actueel

De huurder terug in je proces. Hoe dan?

actueel