Waarom lid worden van KWH?

We kunnen heel veel redenen aangeven. Misschien is wel de belangrijkste dat je de zekerheid hebt dat KWH geen ander belang heeft dan het belang van corporaties en haar huurders. We werken met elkaar aan prettig wonen voor huurders in Nederland. Wij zijn een coöperatieve vereniging opgericht door corporaties zelf. En werken van oudsher collegiaal en gelijkwaardig samen vanuit een gedeelde missie, sociale betrokkenheid en hart voor huurders.

Waarom lid worden?


Vijf redenen om lid te worden:

Vereniging met 150 corporaties
Kennis, ervaring en inzichten delen in een community met collega’s van zo’n 150 (bijna de helft van alle) woningcorporaties. Welke dat zijn, zie je op deze kaart.

25 jaar ervaring in de corporatiesector
Wij staan al 25 jaar midden in de sector. Hierdoor weten we goed wat leeft en speelt bij corporaties. Onze leden houden ons scherp én denken met ons mee. We starten pilots op en leren van elkaars ervaringen om te komen tot werkende oplossingen. 

De beste huurdersonderzoeken
Als lid doe je mee aan het huurdersonderzoek dienstverlening. Je resultaten volg je real time in ons unieke  Klantvizier. Je krijgt inzicht in prestaties door de (Aedes) benchmark, want een zeven gaat pas leven als de rest een acht heeft. Ook heb je de keuze om je te profileren met het keurmerk KWH-Huurlabel. Daarnaast krijg je veel andere huurdersonderzoeken met korting.

Uitgebreid netwerk om samen kennis te delen en te ontwikkelen
Er is al veel kennis beschikbaar in de sector. Laten we daar optimaal gebruik van maken!  We organiseren Inspiratiesessies, bootcamps, inspiratietrips en nog veel meer om deze kennis te delen. Voor leden met korting. En we houden je graag op de hoogte van de laatste trends via blogs, vlogs, infographics en nieuwsbrieven.

Persoonlijke begeleiding door jouw KWH-adviseur
Jouw eigen KWH-adviseur, die betrokken is, op de achtergrond de vinger aan de pols houdt en inzichten geeft in de cijfers. Inhoudelijk een waardevolle sparringpartner die meedenkt en reflecteert.