Inspiratietrip

Wat je van dieren leren kunt...

06|04|2023 9.30 uur - 13.00 uur
Burgers' Zoo, Arnhem

Burgers’ Zoo staat al jaren hoog op de lijst van de meest klantvriendelijke organisaties. Wat kunnen we van hen leren op dit thema? Ga mee en laat je inspireren door hun verhaal. En niet alleen door hun verhaal, maar vooral ook door de dieren en natuur van Burgers’ Zoo! Al wandelend door de dierentuin laten we je mooie voorbeelden zien van samenwerking en hoe dieren en planten oplossingen vinden voor dilemma’s en uitdagingen waar wij in ons dagelijks werk ook mee te maken hebben.

In 2019 beoordeelden de deelnemers deze Inspiratietrip met een 8,5. Daarom dit jaar wegens succes herhaald!

Wat je kunt verwachten

We starten om half 10 met het programma. Om circa 12.45 uur ronden we af met een lunch. Wat er op het programma staat:

  • Aftrap van de dag door KWH
  • Een lezing door Bas Lukkenaar, woordvoerder bij Burgers' Zoo; bij Burgers’ Zoo besteden ze dagelijks veel aandacht aan klantvriendelijkheid en hospitality. Zowel bezoeker áls dieren staan hierbij centraal. Wat betekent dit in de praktijk? Welke lessen kunnen wij hier uit leren?  
  • Eric de Blok van Natuurvisie neemt ons mee het park in voor een inspiratiewandeling. We kunnen ontzettend veel leren door naar het gedrag van dieren te kijken en dit te vertalen naar onze eigen sitiuatie. Hoe gaan dieren met elkaar om? Hoe ziet samenwerking eruit? Hoe kunnen wij ons samenspel met huurders verder verbeteren en wat vraagt dat van ons gedrag?
  • Uitgebreide lunch
  • Mogelijkheid om zelf het park te bezoeken na de lunch

Ga je met ons mee?

Je bijdrage voor de inspiratietrip is 295 euro. KWH-leden krijgen korting en betalen 195 euro. Ruim voor 6 april ontvang je alle informatie over het programma. Na afloop van het programma kun je zelf de dierentuin nog verder ontdekken.

Aanstaande bijeenkomsten