Nieuwe leerlijnen in het Corporatiehuis

In het Corporatiehuis gaan binnenkort twee leerlijnen van start; editie IV van de succesvolle leerlijn Vitale Coalities en de nieuwe leerlijn ‘Meer impact in sociaal Wonen’. Ben je directeur-bestuurder, MT-lid, of teammanager bij een corporatie en wil je je verder ontwikkelen, netwerken, en leren vanuit andere corporaties en experts? Lees dan snel verder!

Nieuwe leerlijn voor directeur-bestuurders: Vitale Coalities editie IV

In maart 2023 start het Corporatiehuis met de 4e editie van de succesvolle leerlijn 'Vitale Coalities'. In deze leerlijn ga je als directeur-bestuurder met jezelf en met de andere deelnemers aan de slag rond thema's als de energie van de zwerm, partnership capability, vertrouwen en governance van netwerken. En de daaraan verbonden opgaven, dilemma's en zoektochten voor jou en je organisatie.

Aan een deel van deze leerlijn doen ook een van je samenwerkingspartners en een van je RvC-leden mee. We brengen die vitale coalities dus direct in de praktijk! De leerlijn bestaat uit 5 bijeenkomsten van ieder 4-5 uur. We houden de groepsgrootte beperkt tot max. 12 deelnemers.

Meer informatie over de Leerlijn vind je hier. Ben je geïnteresseerd in deelname of wil je meer weten over deze leerlijn, neem dan contact op met programmamanagers Christa Uithol (06-21582665) of Perry Boomsluiter (06-51977108).


Nieuwe leerlijn voor teammanagers/MT-leden: Meer impact in sociaal wonen

In samenwerking met Corporaties in beweging, Corpo Connect Zuid-Holland Zuid en Bloei start het Corporatiehuis in november met de leerlijn 'Meer impact in sociaal wonen'. In deze praktische en inspirerende leerlijn ga je als teammanager of MT-lid aan de slag met thema's en vragen rond je leiderschap. Met daarin veel ruimte voor de ervaringen, zoektochten en inzichten van de deelnemers zelf, maar natuurlijk brengen we ook deskundigheid en inspiratie "van buiten" in. Waarbij we steeds toewerken naar: wat betekent dit voor jou en wat kan/ga jij morgen anders doen? De leerlijn bestaat uit 6 bijeenkomsten van 4 uur, die steeds om de ca. 6 weken plaatsvinden. We houden de groepsgrootte beperkt tot max. 12 deelnemers.

Meer informatie over de Leerlijn vind je hier. We hebben nog enkele plekken beschikbaar! Is je corporatie aangesloten bij Corporaties in beweging, Corpo Connect Zuid-Holland Zuid of Bloei en ben je geïnteresseerd in deelname of wil je meer weten over deze leerlijn, neem dan contact op met Jeff Boiten, programmamanager Corporaties in beweging (06-51167491).