Het nieuwe Huurdersonderzoek - Update

Hoe ziet onderzoek er in de toekomst uit? Hoe zorgen we ervoor dat we ook in de komende jaren corporaties voorzien van next level onderzoek? Onderzoek dat betrouwbare en bruikbare inzichten en handvatten geeft waarmee je het als corporatie steeds beter kunt doen voor huurders? De vernieuwing van het Huurdersonderzoek is in volle gang. Met input van leden zijn alle vragenlijsten opnieuw samengesteld. Daarnaast is de bouw van het nieuwe Mijn KWH gestart.

Vragenlijsten op maat
Vragenlijsten die passen bij de klantreis die jullie huurders maken. Je stelt ze makkelijk zelf samen in het nieuwe Mijn KWH, waar je uit een complete ‘vragenbibliotheek’ kunt kiezen. Of je kiest voor de met zorg samengestelde vragenlijsten die we voor je klaarzetten. En die je nog kunt aanvullen met vragen uit de vragenbibliotheek of met eigen vragen. Zo heb je optimale flexibiliteit. En uiteraard staan we klaar om je daarbij te adviseren.

Makkelijke vragen
We vinden het belangrijk dat de vragenlijsten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom worden de vragen op dit moment getoetst door de Stichting ABC, een stichting van en voor laaggeletterden. Als de vragenlijsten straks geprogrammeerd zijn, worden ze ook door huurders getest. 

Mijn KWH
Alles rondom de onderzoeken regel je straks via het beveiligde portaal Mijn KWH. Makkelijk, snel en alles op 1 plek. Van het samenstellen van jullie vragenlijsten, tot het plannen van onderzoek en het aanleveren van de benodigde onderzoeksgegevens.


Over het nieuwe Huurdersonderzoek