Corporatiebestuurder? Dan is het Corporatiehuis de plek waar je moet zijn!

21-06-2019

Ben je bestuurder van een corporatie? Wil je jouw kennis delen met andere corporatiebestuurders? En nieuwe kennis opdoen? Dan is het Corporatiehuis de plek waar je moet zijn!

Het Corporatiehuis is een landelijk platform voor bestuurders en directies van corporaties. Samen werken zij binnen het Corporatiehuis aan de vraagstukken die er liggen voor de sector. Kennisontwikkeling- en deling staan hierbij centraal. Het Corporatiehuis is een initiatief van KWH. Het is een unieke samenwerking van, voor en door corporaties. Zonder commercieel belang. Met vooruitstrevende corporatieprofessionals die zien dat het beter, anders, slimmer kan.

Lopende intiatieven:

Leerlijn Leiding geven aan de corporatie van de 21ste eeuw
Eén van de initiatieven in het Corporatiehuis is de leerlijn waarbij het thema ‘Leiding geven aan de corporatie van de 21ste eeuw’ centraal staat. Vragen die je met elkaar behandelt in deze leerlijn: Welke maatschappelijke ontwikkelingen zien we en wat betekenen deze voor corporaties? Wat is de essentie van de corporatie van de toekomst en wat betekent dat voor mijn leiderschap als bestuurder? 

Leerlijn Leiding geven aan de corporatie van de 21ste eeuw - voor MT leden
Wil je jezelf als MT-lid verder ontwikkelen? Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen? En wil je dat doen, samen met andere MT-leden uit de corporatiesector? Dan is deze leerlijn jou op het lijf geschreven! In deze veelzijdige leerlijn ontwikkel je jouw skills en kwaliteiten als manager van een corporatie van nu en voor de toekomst.

Kijk voor alle initiatieven op de website van het Corporatiehuis.


Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je graag zelf een initiatief starten in het Corporatiehuis? Neem dan contact op met Christa Uithol of Perry Boomsluiter, programma managers van het Corporatiehuis.