Van huis naar thuis tour van start

01 oktober 2018

Wat maakt je huis je thuis? Wij zijn benieuwd naar de verhalen van huurders hierover. Daarom maken we een tour door Nederland met onze camper. We gaan in gesprek met huurders. Wat is thuis? Wat is je favoriete plek thuis? Wat doe je daar zelf aan en wat verwacht je van je corporatie? De verhalen die we ophalen bundelen we in een mooi boek, dat alle corporaties ontvangen.

In 6 dagen langs 12 plaatsen! Om met huurders in gesprek te gaan op en over de plek waar zij wonen. Zodat ze kunnen vertellen wat voor hen thuis is. Met onze huurdersonderzoeken brengen we jaarlijks de mening van ruim 120.000 huurders in beeld. Dit levert een enorme hoeveelheid aan data op. Deze data geeft corporaties goed inzicht in waar de dienstverlening aan huurders goed gaat en waar het beter kan. Maar wat zit er precies achter deze cijfers? Welke verhalen gaan erachter schuil? Door deze verhalen op te halen, komen cijfers nog meer tot leven en worden achtergronden en motivaties van huurders duidelijk. Het gaat ons als KWH niet alleen om wat mensen zeggen, maar ook wat ze denken, wat ze voelen en wat belangrijk is voor ze. Die motivaties, de verhalen vanuit de praktijk, willen we met deze tour in beeld brengen.

Volgt u onze tour? Iedere dag vindt u ons reisverslag op social media. Meer weten? Neem contact op met Sonja Timmermans van KWH.

 

Interview met Sven Turnhout over de van huis naar thuis tour.