Meet & learn; overnames oude huurder - nieuwe huurder

18|11|2021 15.00-16.00 uur
Online

Tijdens deze online meet & learn ontmoet je collega’s van andere corporaties en kom je tot nieuwe inzichten! Het thema ‘overnames oude huurder-nieuwe huurder’ staat tijdens deze digitale ontmoeting centraal. Aan de hand van een aantal stellingen ga je het gesprek met elkaar aan en deel je ervaringen en kennis.   

Wanneer een huurder vertrekt, is het voor hem prettig dat hij weet of eventuele overname van spullen mogelijk is of niet. En hoe dit dan verder geregeld wordt tussen vertrekkende huurder, corporatie en eventuele nieuwe huurder. Maar veel corporaties worstelen hiermee. Want wat is precies hun rol hierin? Wat verwachten huurders en wat kan en wil de corporatie hierin betekenen?  

Welke succesvolle en minder succesvolle ervaringen hebben jullie, en ben je benieuwd hoe anderen dit aanpakken? Doe dan mee! 

Voor wie? 
De Meet & Learn is exclusief voor KWH-leden. Het uitwisselen van ervaringen staat centraal, daarom is deze webinar er voor corporatiemedewerkers die al ervaring hebben opgedaan op dit thema.  

Ben je erbij?  
De Meet & Learn vindt plaats op donderdag 18 november van 15.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Het vindt digitaal plaats in Microsoft Teams.  

Aanmelden? 
Vul het formulier hiernaast in. Voorafgaand aan de Meet & Learn ontvang je van ons meer informatie en de Teams-link voor deelname.  

Het webinar heeft een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij! 

Aanstaande bijeenkomsten