Meet & learn; KCC als spil in de klantbeleving?

14|09|2023 14.00 - 15.00 uur
Online

Tijdens deze online meet & learn ontmoet je collega’s van andere corporaties en kom je tot nieuwe inzichten! Aan de hand van een aantal stellingen en vragen ga je het gesprek met elkaar aan en deel je ervaringen en kennis. Het thema ‘KCC als spil in de klantbeleving?’ staat tijdens deze digitale ontmoeting centraal.

Het KCC is vaak het eerste punt waar vragen van huurders binnen komen. Maar het is ook vaak de plek waar snel wordt opgemerkt dat er iets niet goed loopt in de processen. Hoe zet je het KCC in binnen jullie corporatie? Is dat puur om die vragen van huurders snel en goed te kunnen beantwoorden? Of is het meer? Zet je het KCC juist ook actief in rondom het verbeteren van klantbeleving? Deel je ervaringen met collega-corporaties tijdens deze meet & learn!

In deze meet & learn delen we ervaringen en best practices: wat werkt? Wat niet? En hoe houd je er energie en plezier in? Welke succesvolle en minder succesvolle ervaringen hebben jullie, en ben je benieuwd naar andere ervaringen? Doe dan mee! 

Voor wie? 
De meet & learn is exclusief voor KWH-leden. Het uitwisselen van ervaringen staat centraal, daarom is deze webinar er voor corporatiemedewerkers die al ervaring hebben opgedaan op dit thema.

Ben je erbij?  
De meet & learn vindt plaats op donderdag 14 september van 14.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis. De meet & learn heeft het maximum aantal deelnemers bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden. Je neemt dan niet actief deel, maar luistert/ kijkt mee met microfoon en camera uit. Het vindt digitaal plaats in Microsoft Teams. 

Aanmelden? 
Je kunt je hiernaast aanmelden. Voorafgaand aan de meet & learn ontvang je van ons meer informatie en de Teams-link voor deelname.

Aanstaande bijeenkomsten