Meet & learn; de huurder centraal in de organisatie

Delen van ervaringen

15|09|2022 13.00 - 14.00 uur
Online

Tijdens deze online meet & learn ontmoet je collega’s van andere corporaties en kom je tot nieuwe inzichten! Het thema ‘de huurder centraal in de organisatie’ staat tijdens deze digitale ontmoeting centraal. Aan de hand van een aantal stellingen ga je het gesprek met elkaar aan en deel je ervaringen en kennis.   

De huurder en de dienstverlening centraal in de organisatie… wat is dat en hoe doe je dat? Hoe neem je (aandacht voor) de huurder mee de hele organisatie in? Hoe zorg je ervoor dat steeds ook gedacht wordt aan wat de huurder belangrijk vindt?

In deze meet & learn delen we ervaringen met elkaar over wat er nodig is om de (on)tevredenheid van de huurder structureel een plek te geven. Wat werkt wel? Wat niet? En hoe houd je er energie en plezier in? Welke succesvolle en minder succesvolle ervaringen hebben jullie, en ben je benieuwd naar andere ervaringen? Doe dan mee! 

Voor wie? 
De meet & learn is exclusief voor KWH-leden. Het uitwisselen van ervaringen staat centraal, daarom is deze webinar er voor corporatiemedewerkers die al ervaring hebben opgedaan op dit thema.  

Ben je erbij?  
De meet & learn vindt plaats op donderdag 15 september van 13.00 tot 14.00 uur. Deelname is gratis. Het vindt digitaal plaats in Microsoft Teams.  

Aanmelden? 
Je kunt je hiernaast aanmelden. Voorafgaand aan de meet & learn ontvang je van ons meer informatie en de Teams-link voor deelname.  

Het webinar heeft een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij! 

 

Aanstaande bijeenkomsten