Het nieuwe Huurdersonderzoek

Zichtbaar beter

Hoe ziet onderzoek er in de toekomst uit? Hoe zorgen we ervoor dat we ook in de komende jaren corporaties voorzien van next level onderzoek? Onderzoek dat betrouwbare en bruikbare inzichten en handvatten geeft waarmee je het als corporatie steeds beter kunt doen voor huurders? Met deze vragen zijn we aan de slag gegaan. Er is een mooi plan uit voortgekomen waarmee we het onderzoek stap voor stap gaan vernieuwen.

Vernieuwen doe je samen
Zo ziet de vernieuwing die we samen doen met onze leden eruit:

Huurder als strategisch partner
Namens onze leden spreken we jaarlijks ruim 130.000 huurders. Het is voor ons ontzettend belangrijk dat onderzoek voor huurders inclusief en toegankelijk is. Dat betekent dat we naast digitaal onderzoek ook nog steeds ruim 30.000 huurders per jaar telefonisch interviewen. En dat we investeren om alle vragenlijsten digitoegankelijk te gaan maken. We zien huurders als strategisch partner in de vernieuwing. En borgen deze positie als het gaat om de mogelijkheid van anoniem onderzoek en het bieden van de hoogste standaarden als het gaat om dataveiligheid.

Meer lezen?
Met elkaar zorgen we voor onderzoek dat klaar is voor de toekomst en dat je de handvatten en inzichten blijft bieden die je als corporatie nodig hebt om huurders een fijn thuis te bieden. Wil je meer weten over het nieuwe huurdersonderzoek, je leest het hier.