Het Corporatiehuis opnieuw Cedeo-gecertificeerd

29-01-2024

De activiteiten van het Corporatiehuis zijn wederom erkend door CEDEO. Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek dat Cedeo uitvoert voor de certificering kwam naar voren dat de waardering van de referenten over de leertrajecten en de samenwerking met het Corporatiehuis in totaal groot is. Alle referenten geven als eindscore “tevreden” of “zeer tevreden”.

Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek dat Cedeo uitvoert voor de certificering, benadert Cedeo deelnemers, (opleidings-)functionarissen en/of opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen. Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties? Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre de organisatie erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Pas bij een hoge mate van tevredenheid onder de ondervraagde referenten én indien de organisatie voldoet aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid, komt het in aanmerking voor Cedeo-erkenning.

Verdieping, nieuwe inzichten, verbinding en betrokkenheid
De waardering van de referenten over de leertrajecten en de samenwerking met het Corporatiehuis in totaal is groot. Alle referenten geven als eindscore “tevreden” of “zeer tevreden”. Bij de leerlijn “Vitale coalities” wordt door allen aangegeven dat het meenemen van een netwerkpartner en het voor en door deelnemers organiseren van een leerlijn als bijzonder goed wordt ervaren. Bij de leerlijn “Tweedeling te lijf” worden meerdere punten als sterke kanten genoemd: “De leerlijn brengt intellectuele verdieping en nieuwe inzichten en kent goede sprekers. Het persoonlijk uitvragen van de wensen van de deelnemers is naar mijn mening ook een sterk punt.” Voorts worden zaken als “verbinding” en “betrokkenheid” als prettige factoren genoemd. Eén referent verwoordt het als volgt: “Wij snappen elkaars problemen. Ik heb behoefte aan reflectie. Het is prettig dat daar ruimte voor is.” Alle geïnterviewden zouden de leerlijnen aanbevelen aan anderen. Zij gunnen anderen ook hun “balkonmomenten” waarbij je alles kunt overdenken. “Dat ontstaat mede door de intervisie”, aldus één van de referenten.

Wij zijn trots op deze feedback! Benieuwd of Het Corporatiehuis ook iets voor jou kan betekenen? Bekijk onze activiteiten op de website van het Corporatiehuis.