meet & learn; Samenwerking bij complexe huurdersvragen

13|11|2023 14.00 - 15.00 uur
Online

Tijdens deze online meet & learn ontmoet je collega’s van andere corporaties en kom je tot nieuwe inzichten! Aan de hand van een aantal stellingen en vragen ga je het gesprek met elkaar aan en deel je ervaringen en kennis. Het thema ‘samewerking bij complexe huurdersvragen’ staat tijdens deze digitale ontmoeting centraal.

Corporaties doen het goed in de ogen van de huurder als ze meteen een vraag kunnen beantwoorden. Maar wat als dat niet zo is… dan gaat de vraag de organisatie in… en dan? Wat spreek je met de huurder af? Wie is eigenaar van de vraag? Wie monitort de vraag? Hoe neem je de huurder mee als het langer duurt? Het lijkt wellicht logisch en makkelijk, maar hier ligt een van de grootste uitdagingen. Dit gaan namelijk over samenwerken, intern en extern. Wil je hierover eens met collega’s van andere corporaties van gedachten wisselen? Meld je dan aan voor deze meet & learn.

In deze meet & learn delen we ervaringen en best practices: wat werkt? Wat niet? En hoe houd je er energie en plezier in? Welke succesvolle en minder succesvolle ervaringen hebben jullie, en ben je benieuwd naar andere ervaringen? Doe dan mee! 

Voor wie? 
De meet & learn is exclusief voor KWH-leden. Het uitwisselen van ervaringen staat centraal, daarom is deze webinar er voor corporatiemedewerkers die al ervaring hebben opgedaan op dit thema.

Ben je erbij?  
De meet & learn vindt plaats op maandag 13 november van 14.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis. Het vindt digitaal plaats in Microsoft Teams.

Aanmelden? 
Je kunt je hiernaast aanmelden. Voorafgaand aan de meet & learn ontvang je van ons meer informatie en de Teams-link voor deelname.

Aanstaande bijeenkomsten