Meet & learn; inzicht in woonbeleving

van 01|06|2023
t/m 01|06|2023 14.00 - 15.00 uur
Online

Ervaringen delen & leren van elkaar vanuit het Woonbelevingsonderzoek

Met het onderzoek Woonbeleving krijgen corporaties inzicht in wat hun huurders vinden van hun woning en buurt. Maar hoe zet je de data vanuit het onderzoek vervolgens zo optimaal mogelijk in? Wat kun je hierbij leren van andere corporaties die dit onderzoek ook uit hebben laten voeren? Tijdens een online meet & learn gaan we hier verder op in.

Tijdens deze online meet & learn verbinden we corporaties bij wie het onderzoek Woonbeleving heeft plaats gevonden. Aan de hand van een aantal stellingen en vragen gaan de deelnemers het gesprek met elkaar aan en delen zij ervaringen en kennis rondom het thema woonbeleving en de inzichten vanuit het onderzoek.

Welke succesvolle en minder succesvolle ervaringen hebben jullie, en ben je benieuwd naar andere ervaringen? Doe dan mee! 

Voor wie? 
De meet & learn is voor corporaties die het Woonbelevingsonderzoek uit hebben laten voeren. Het uitwisselen van ervaringen staat centraal, daarom is deze webinar er voor corporatiemedewerkers die al ervaring hebben opgedaan op dit thema. 

Ben je erbij?  
De meet & learn vindt plaats op donderdag 1 juni, van 14.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis. Het vindt digitaal plaats in Microsoft Teams.  

Aanmelden? 
Je kunt je hiernaast aanmelden. Voorafgaand aan de meet & learn ontvang je van ons meer informatie en de Teams-link voor deelname.  

Aanstaande bijeenkomsten