Meet & learn; aan de slag met signaalmails

05|10|2023 13.00 - 14.00 uur
Online

Tijdens deze online meet & learn ontmoet je collega’s van andere corporaties en kom je tot nieuwe inzichten! Aan de hand van een aantal stellingen en vragen ga je het gesprek met elkaar aan en deel je ervaringen en kennis. Het thema ‘aan de slag met signaalmails’ staat tijdens deze digitale ontmoeting centraal.

Een huurder is niet tevreden over hoe het contact met de corporatie is verlopen. Of hij vindt dat de reparatie niet goed is gegaan. Hij geeft hiervoor in de vragenlijst van het huurdersonderzoek een 5 of lager. Of hij is juist supertevreden en geeft een 8 of hoger. In al deze gevallen kun je een signaalmail instellen; zodra een huurder een bepaald cijfer geeft (én hij geeft aan dat zijn gegevens aan de corporatie doorgegeven mogen worden), dan ontvangt de corporatie een mail met de gegevens en antwoorden van deze huurder. Zo kun je contact opnemen met de huurder om nazorg te verlenen. Hoe gaan jullie in jouw organisatie om met deze signaalmails? Hoe is dat proces bij jullie ingericht? En hoe helpt dit jou om als organisatie te blijven ontwikkelen en verbeteren vanuit huurders-feedback?

In deze meet & learn delen we ervaringen en best practices: wat werkt? Wat niet? En hoe houd je er energie en plezier in? Welke succesvolle en minder succesvolle ervaringen hebben jullie, en ben je benieuwd naar andere ervaringen? Doe dan mee! 

Voor wie? 
De meet & learn is exclusief voor KWH-leden. Het uitwisselen van ervaringen staat centraal, daarom is deze webinar er voor corporatiemedewerkers die al ervaring hebben opgedaan op dit thema.

Ben je erbij?  
De meet & learn vindt plaats op donderdag 5 oktober van 13.00 tot 14.00 uur. Deelname is gratis. Het vindt digitaal plaats in Microsoft Teams.

Aanmelden? 
Je kunt je hiernaast aanmelden. Voorafgaand aan de meet & learn ontvang je van ons meer informatie en de Teams-link voor deelname.

Aanstaande bijeenkomsten