Sven Turnhout nieuwe directeur-bestuurder KWH

02 maart 2017

Per 3 april 2017 start Sven Turnhout als directeur-bestuurder bij KWH. Sven brengt met zijn ervaring op het gebied van innovatie en onderzoek en zijn ervaring in de corporatie- en zorgsector de juiste ingrediënten mee om de koers van KWH verder uit te zetten. Met Sven halen wij een inspirerende en energieke bestuurder binnen met wie we verder kunnen bouwen aan prettig wonen.

Sven Turnhout (35) is een energieke, resultaatgerichte inspirator met (verander)management en toezichthoudende ervaring. In zijn werk staat de leefwereld van mensen centraal. De behoefte van de eindgebruiker op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zijn kompas en inspiratiebron. 

De afgelopen jaren werkte Sven als Expert Innovatie & Onderzoek bij Vilans, het landelijk kenniscentrum voor de langdurige zorg. Daarnaast is hij als hoofddocent Master Management & Innovatie verbonden aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen & Hogeschool Rotterdam. Sven heeft ervaring in de corporatiesector als commissaris, als procesmanager strategie en als senior adviseur.

De Raad van Commissarissen en de medewerkers van KWH hebben er veel vertrouwen in dat Sven de juiste persoon is om de komende jaren met KWH samen te bouwen aan prettig wonen.