Mijn KWH voor alles rondom jullie huurdersonderzoeken

Eén plaats waar je alles kunt vinden rondom jullie huurdersonderzoeken. Dat is Mijn KWH. Alles wat met jullie huurdersonderzoeken te maken heeft, vind en regel je straks snel en makkelijk via dit beveiligde portaal. Van het samenstellen van jullie vragenlijsten, tot het plannen van onderzoek en het aanleveren van de benodigde onderzoeksgegevens. De bouw van het nieuwe Mijn KWH is inmiddels gestart.

Vragenlijsten afgestemd op jullie klantreis
Vragenlijsten die passen bij de klantreis die jullie huurders maken. Je stelt ze makkelijk zelf samen in het nieuwe Mijn KWH, waar je uit een uitgebreide ‘vragenbibliotheek’ kunt kiezen. Of je kiest voor de met zorg samengestelde vragenlijsten die we voor je klaarzetten. En die kun je nog aanvullen met vragen uit de vragenbibliotheek of met eigen vragen. Zo heb je optimale flexibiliteit. En uiteraard staan we klaar om je daarbij te adviseren.

De bouw van Mijn KWH start met deze functionaliteit, zodat dit in het laatste kwartaal van dit jaar klaar is om de vragenlijsten voor 2022 samen te gaan stellen. De volgende stap is het uitwerken van de functionaliteit voor het aanleveren van alle onderzoeksgegevens. Ook hierbij staat gebruiksgemak en flexibiliteit voorop. En uiteraard blijft het mogelijk om gegevens automatisch aan te leveren.

Hiernaast alvast een hele kleine preview van hoe de startpagina van Mijn KWH er straks uitziet!