Hoe maken we het je makkelijk?

Vernieuwing Mijn KWH

Goed onderzoek begint met de juiste input. Via het portaal Mijn KWH stel je onder andere de vragenlijsten samen, lever je de gegevens aan van huurders en plannen we de onderzoeken in. Dit portaal gaan we geheel vernieuwen.

Makkelijk en gebruiksvriendelijk
Het doel: een gebruikersvriendelijk en flexibel portaal waar je makkelijk je onderzoek samenstelt, gegevens aanlevert - al dan niet via een automatische koppeling - en informatie over het onderzoek vindt of aanpast. We streven ernaar om het nieuwe portaal vanaf de voorbereidingen van het onderzoekjaar 2022 in gebruik te kunnen nemen.

Denk je mee? 
Ook hierbij hebben we input van onze leden nodig. Daarom ontvangen een aantal gebruikers van Mijn KWH deze week een vragenlijst over het aanleveren van huurdersgegevens. Zo krijgen we meer zicht op jullie wensen en verwachtingen rondom het (automatisch) aanleveren van gegevens.

Tweede stap is dat we een gebruikersgroep samenstellen die met ons meedenkt bij de ontwikkeling van de verschillende functionaliteiten in Mijn KWH. Heb je interesse om mee te denken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan Chantal Gibbs.