Een kijkje in de keuken bij je collega

10 december 2018

‘Een ervaring om nooit te vergeten!’ en ‘Besef dat we veel hetzelfde doen en veel meer kunnen delen’. Dat waren 2 reacties die we teruglazen in de evaluatie van de Uitwisseling voor 1 dag. De deelnemers waren positief over dit nieuwe initiatief en zien graag dat het een vervolg krijgt.

Voor corporatiemedewerkers die nieuwsgierig zijn hoe het er bij een andere corporatie aan toe gaat, organiseerden we dit jaar de ‘Uitwisseling voor 1 dag’. Bijna 90 corporatiemedewerkers meldden zich aan. Na inschrijving koppelden we de deelnemers aan de hand van hun profiel aan elkaar en konden ze een dag meelopen met een collega bij een andere corporatie en vice versa. Een mooie kans om van elkaar te leren en een netwerk op te bouwen.

Dat zagen we dan ook terug in de evaluatie. De deelnemers vonden het interessant om te zien hoe een andere corporatie werkt en merkten op dat je vaak tegen dezelfde dingen aanloopt. Het leverde nieuwe inzichten en ideeën op voor hun eigen werk en corporatie en nieuwe contacten. Deelnemers gaven ook aan het leuk te vinden dat wij als KWH deze uitwisseling organiseerden. Het is een deel van KWH dat niet iedereen nog kent. Voor ons een mooie uitnodiging om vaker dit soort initiatieven te organiseren!