We zoeken nieuwe collega's!

02 november 2018

We zijn op zoek naar versterking! De vraag van onze leden naar onderzoek en begeleiding bij hun ontwikkeling naar klantgerichte organisaties groeit en daarom zoeken we een adviseur en een onderzoeker.

Adviseur
Als adviseur ben je voor onze leden sparringpartner bij hun ontwikkeling naar een organisatie waarbij huurders zich betrokken voelen en er vertrouwen in hebben dat de corporatie de goede dingen doet. Klik hier voor de vacature voor adviseur.

Onderzoeker
Met onze huurdersonderzoeken bereiken we jaarlijks meer dan 200.000 huurders. Jij analyseert de data van deze onderzoeken en vertaalt deze naar het verhaal van de huurder. Ook denk je mee over de doorontwikkeling van onze onderzoeken en over de manier waarop we de onderzoeksdata kunnen presenteren aan onze leden. Klik hier voor de vacature voor onderzoeker.

KWH?
‘Samen bouwen aan prettig wonen’. Dat is waar wij voor staan. Elke huurder heeft een verhaal over wat hem bezighoudt, wat hij denkt en verwacht. Wij maken de beleving van huurders inzichtelijk zodat het echte gesprek kan ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over hoe prettig te wonen. Wij helpen corporaties om meer in verbinding te komen met hun huurders. 

Hoe we dat doen? Vanuit onze huurdersonderzoeken gaan we samen met corporaties op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Met dit verhaal maken we corporatiemedewerkers bewust van en nieuwsgierig naar wat er leeft en speelt bij hun huurders. Om in gesprek te blijven met huurders kunnen corporaties gebruik maken van onze onderzoeken en creatieve tools, zoals luisterpanels, klantreizen en luisterdoosjes. Alle kennis en ervaring die er is, delen we tijdens de vele inspirerende bijeenkomsten die we organiseren.