KWH zoekt initiatiefrijke content ontwikkelaar

28 april 2017

Ben je net of bijna afgestudeerd? En zoek je een leuke, uitdagende baan als content ontwikkelaar met volop mogelijkheden voor ontwikkeling? Dan is dit een mooie startersfunctie.

Wij zoeken een initiatiefrijke content ontwikkelaar die kwalitatief hoge, inhoudelijke content ontwikkelt die op een slimme manier ingezet kan worden om KWH beter op de kaart te zetten. 

Als content ontwikkelaar hou je je bezig met het ontwikkelen van relevante content voor de doelgroep van KWH: woningcorporaties. De content die je ontwikkelt, heeft altijd een raakvlak met de thema’s waar KWH actief op is: huurderswaardering en huurdersbetrokkenheid. De content biedt corporaties inspiratie bij het werken aan meer tevreden, betrokken huurders. Waar je aan kunt denken: een artikel dat ingaat op digitalisering bij corporaties, een interview met een corporatiemedewerker die vertelt vanuit praktijkervaring, een voorbeeldcase rondom een bepaald vraagstuk, inspiratie vanuit andere sectoren, of achtergronden vanuit onderzoekscijfers.

Lees de complete vacaturetekst