Nu aanmelden voor KWH-Platform 2017

14 maart 2017

Het KWH-Platform biedt ook dit jaar weer veel inspiratie en praktische handvatten om aan de slag te gaan met het versterken van de relatie met de huurder. Met een groep corporatieprofessionals doorloop je een jaarprogramma en kom je meerdere keren bij elkaar. De menselijke maat is het thema dat dit jaar als een rode draad door het programma loopt. Want juist dit is essentieel in een moderne servicegerichte organisatie, die geen mogelijkheid onbenut laat om de klik met haar klanten te maken.

Het Platform bestaat uit vijf dagen inspiratie met verrassende gastsprekers en veel momenten om met branchegenoten te sparren. Onderwerpen die je deze vijf dagen kunt verwachten:

  • Wat betekent gastvrijheid voor jou als corporatie?
  • Service excellence
  • Inzet van vrijwilligers
  • Digitale participatievormen 
  • Inspelen op levensgebeurtenissen
  • Mensgerichte manieren om jouw team en organisatie in te richten en aan te sturen.
  • Effectief klantgericht veranderen

Voor wie?
Het Platform is er voor professionals die binnen hun organisatie het verschil willen maken op het gebied van dienstverlening, zeggenschap en zelfredzame participatie. Die samen met vakgenoten inspiratie willen opdoen en geleerde kennis willen implementeren binnen hun organisaties. Hierbij denken we aan beleidsmedewerkers, managers Wonen, Woondiensten, Sociaal beheer of medewerkers (HBO-niveau) die nauw betrokken zijn bij kwaliteitszorg, dienstverleningsconcepten en bewonersparticipatie.

Deelnemen of meer informatie?
Wil je deelnemen aan het succesvolle Platform, of wil je meer informatie? Kijk op deze pagina voor meer informatie. Voor meer informatie of vragen, kun je contact opnemen met Gabrielle Luhrman (010 - 221 03 60).