Agenda

Geen kalenderitems voor de komende periode.

Leerdag Optimaal in gesprek met je huurder

04 april 2017 10:00 - 16:00 - Stichting Eigen Bouw, Colmschate

Wil je beter begrijpen wat je huurder wilt? Wat er leeft en speelt? Wat hij vindt van zijn woning, wijk, of dienstverlening? Hiervoor is écht luisteren essentieel. Een luisterpanel maakt dit mogelijk. Met deze beproefde huurderspanels stap je in de wereld van je huurders. Corporaties die een luisterpanel willen organiseren, leren op 4 april of op 28 juni in één dag hoe je dit succesvol doet. Ook maak je op deze dag kennis met de KWH-Luisterpanels.

Het programma?

Tijdens deze dag staat het luisterpanel centraal. Wat aan bod komt:

  • Welke ontwikkelingen zien we op het gebied van markt- en klantonderzoek? Welke rol neemt luisteren naar de klant in bij de onderzoeken?
  • Wat is luisteren en waarom is het eigenlijk zo moeilijk?
  • Hoe organiseer je zelf een luisterpanel? Met daarbij aandacht voor:
    •  Voorbereiding en werving
    • Groepsdynamiek en gespreksleider
  • Wat doe je met de resultaten van een luisterpanel? Hoe zorg je ervoor dat het structureel wordt opgepakt en dat je het op een goed manier integreert in je onderzoeks-cyclus?

Per onderdeel kun je een mooie mix van theorie en interactiviteit verwachten.

Waar en wanneer

4 april van 10.00 tot 16.00 uur. We zijn deze dag te gast bij Stichting Eigen Bouw in Colmschate. Klik hier voor een routebeschrijving. Op 28 juni organiseren we deze bijeenkomst nog een keer. De locatie hiervan is nog niet bekend.

Voor wie?

De Leerdag is bedoeld voor medewerkers van woningcorporaties die zich bezig houden met de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van klantenpanels, zoals beleids- en communicatiemedewerkers, hoofden woondiensten, woon- en wijkconsulenten en medewerkers in de wijk.

Aanmelden of meer informatie?

De kosten bedragen 200 euro per persoon excl. BTW. voor KWH-leden. Voor niet-leden is de prijs 295 euro excl. BTW. Inclusief heerlijke lunch. De Leerdag heeft een maximum aantal deelnemers. Meld je dus snel aan! Wil je meer informatie over het programma? Neem dan contact op met Gabrielle Luhrman, adviseur bij KWH. 

Deze dag organiseren we in co-creatie met: