Agenda

Geen kalenderitems voor de komende periode.

Bestuurdersbijeenkomst - pleidooi voor de kwetsbaarheid

13 maart 2019 15:00 - 17:30 - MindCenter, Vianen

Hoe zorg ik voor eigenaarschap in mijn organisatie?
Sta ik als bestuurder wel voldoende open voor feedback vanuit mijn organisatie?
Hoe krijg ik mijn medewerkers écht in beweging? 
 
Herken je deze dilemma’s? Dan mag je 13 maart niet missen! Hassan Najja (SOR), Tinka van Rood (Trivire), Rob Donninger (WoonForte) en Harrie Oosterlee (Ws Domus) delen soortgelijke persoonlijke dilemma’s waar zij als corporatiebestuurder tegenaan lopen. In kleine setting gaan ze met je in gesprek om samen tot nieuwe inzichten te komen. We doen dit vanuit de filosofie van het Corporatiehuis: voor en door bestuurders die van elkaar willen leren, waarbij persoonlijke vragen en dilemma’s niet worden geschuwd.

Verder deze middag:

Drs. Judith Budde over De kracht van kwetsbaarheid
Bestsellerauteur (van onder andere ‘Ik (k)en mijn Ikken’) en medeoprichtster van Het Balkon (Centrum voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) drs. Judith Budde neemt ons mee in het thema verbinden en de kracht van kwetsbaarheid. In een levendige en persoonlijke voordracht komen vragen aan bod als: Wat is kwetsbaarheid en hoe komen we dit tegen bij dilemma’s in ons werk? Voor welke keuzes kun je als corporatiebestuurder komen te staan en hoe kom je tot een keuze? En hoe kunnen collega-bestuurders elkaar daarbij tot steun zijn? 

Boekpresentatie van huis naar thuis
Wat maakt een huis een thuis? In een prachtig boek lees je de verhalen van huurders over de kracht van thuis. Dichtbij en persoonlijk. Tijdens deze middag presenteren we je graag dit nieuwe boek. Uiteraard ontvang je hiervan ook een exemplaar.

Waar en wanneer?
13 maart 2019
15.00 - 17.30 UUR
(aansluitend netwerkborrel)

MindCenter
Marconiweg 8
4131 PD  Vianen

Deelnemen?
Deze bijeenkomst is gratis en is exclusief voor bestuurders en directieleden van corporaties. Zowel leden als niet-leden van KWH zijn van harte welkom!
Aanmelden is mogelijk via deze aanmeldpagina
Voor vragen over deze middag kun je contact opnemen met Christa Uithol (06-215 82 665) 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het Corporatiehuis, een initiatief van KWH