Webinar wegwijs in het Klantvizier

16|05|2022 15.00 - 16.00 uur
online

Wil je weten wat jullie huurders van jullie dienstverlening vinden? Wil je hiervan doorlopend leren en verbeteren? Dan is het klantvizier dé plek waar jij de feedback van huurders terugvindt. In cijfers en in open antwoorden. Tijdens dit webinar maken wij je in een uur wegwijs in het KWH-Klantvizier. Dus werk je nog maar kort met het KWH-Klantvizier, of heb je behoefte om je kennis erover op te frissen? Schuif dan vooral aan bij dit webinar!

Tijdens deze online sessie nemen we je mee in het Klantvizier. In een uur tijd maak je kennis met de belangrijkste functionaliteiten. En beantwoorden we uiteraard je vragen.

Wat onder andere aan bod komt tijdens deze webinar:

  • Je krijgt inzicht in het gebruik van het Klantvizier in het algemeen
  • Je leert meer over de scores en hoe je deze moet interpreteren
  • We geven je inzicht in hoe je een eigen dashboard samenstelt met zaken die voor jou van belang zijn

Voor wie?
Elke corporatiemedewerker die werkt met het KWH-Klantvizier en daarover nog vragen heeft. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je nieuw bent met het gebruik van deze systemen, of omdat je ze niet regelmatig gebruikt.

Ben je erbij?
De webinar vindt plaats op maandag 16 mei van 15.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon in Microsoft Teams. 

Aanmelden?
Vul het formulier hiernaast in. Voorafgaand aan de webinar ontvang je van ons meer informatie en de link voor deelname.

Aanstaande bijeenkomsten