Webinar aanleveren gegevens huurdersonderzoek

09|11|2020 14.00 - 15.00 uur
online

Het aanleveren van de huurdergegevens is een belangrijk terugkomend onderdeel van het KWH-Huurdersonderzoek. Het aanleveren van de juiste gegevens is belangrijk om het onderzoek zo goed en volledig mogelijk uit te kunnen voeren en alles uit het onderzoek te halen. 

Tijdens deze online sessie vertellen we je alles over het verband tussen wat je aanlevert en wat de huurders daarvan terugzien in de emailuitnodiging en de vragenlijst. En de relatie tussen de gegevens die je aanlevert en wat je in het Klantvizier daarvan terugziet. We geven je tips hoe je de kwaliteit van de bestanden kunt verbeteren. Uiteraard kun je ook vragen stellen.

Wat onder andere aan bod komt tijdens dit webinar:

  • Welke gegevens zijn verplicht om aan te leveren en waarom?
  • Welke gegevens zijn optioneel om aan te leveren en wat leveren ze je op?
  • De ontwikkelingen in het automatisch aanleveren van huurdersgegevens voor het onderzoek.

Voor wie?
Lever je de bestanden aan voor het huurdersonderzoek? Sluit dan vooral aan. In een uur vertellen we je er alles over en kun je je vragen stellen.

Ben je erbij?
De webinar vindt plaats op maandag 9 november van 14.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon in Microsoft Teams. Je ontvangt hiervoor van ons nog een instructie voor het gebruik ervan.

Aanmelden?
Vul het formulier hiernaast in. Voorafgaand aan de webinar ontvang je van ons meer informatie en de link voor deelname.

Aanstaande bijeenkomsten