Meet & learn; whatsApp en chat

23|09|2021 15.00 - 16.00 uur
Digitaal

Deze meet & learn is vol. Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

 

Tijdens deze online meet & learn ontmoet je collega’s van andere corporaties en kom je tot nieuwe inzichten! Het thema WhatsApp & chat staat tijdens deze eerste digitale ontmoeting centraal. Aan de hand van een aantal stellingen ga je het gesprek met elkaar aan en deel je ervaringen en kennis. 

Steeds meer corporaties zetten kanalen als WhatsApp & chat in voor contact met hun huurders. Zeker in Corona-tijd heeft het gebruik ervan een extra impuls gekregen. Het biedt dan ook veel voordelen voor huurders; snel en direct contact met hun corporatie, foto’s kunnen meesturen en eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft het ook een keerzijde; niet alle huurders zijn digitaal- en taalvaardig genoeg om deze kanalen goed te gebruiken. Daarnaast vraagt het het nodige van de bereikbaarheid van de corporatie, de techniek en de medewerkers.

Hebben jullie al ervaring en ben je benieuwd hoe anderen dit aanpakken? Doe dan mee!

Voor wie?
De Meet & Learn is exclusief voor KWH-leden. Het is met name interessant voor medewerkers op adviseurs- en beleidsniveau. Denk bijvoorbeeld aan een beleidsadviseur, communicatieadviseur, KCC teamleider of coördinator, enz. Het uitwisselen van ervaringen staat centraal, daarom is deze webinar alleen toegankelijk voor corporatiemedewerkers die al ervaring hebben opgedaan op dit thema. 

Ben je erbij?
De Meet & Learn vindt plaats op donderdag 23 september van 15.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Het vindt digitaal plaats in Microsoft Teams. 

Aanmelden?
Vul het formulier hiernaast in. Voorafgaand aan de Meet & Learn ontvang je van ons meer informatie en de Teams-link voor deelname. 

Het webinar heeft een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij!

Aanstaande bijeenkomsten