Lunch-spiratie: wijkagent Wilco

27|08|2019 11.30 uur - 13.00 uur
Rotterdam

Zijn al je collega’s met vakantie en ben je wel toe aan wat frisse energie? Schuif dan bij ons aan voor de lunch. Deze dag hebben we Wilco op bezoek. Wij laten ons tijdens onze teamlunch inspireren door zijn verhaal over zijn verrassende wijkaanpak. We delen zijn verhaal ook graag met onze leden. Dus lunch met ons mee!

Wijkagent Wilco?

Wie kent hem niet… Hij is bedenker van o.a. het pop-up politiebureau, de mobiele wijktafel en agent bijt hond, waarbij hij iedere dag om twaalf uur zijn boterhammetje opeet bij een andere wijkbewoner. Creatieve initiatieven die leiden tot verbinding, waardevolle informatie en ook onverwachte avonturen. Wilco weet met zijn bevlogen verhaal gecombineerd met zijn ervaring en een vleugje Rotterdamse humor mensen aan te raken en in beweging te brengen. Wat kunnen we van zijn ervaringen meenemen als het gaat om in verbinding staan met huurders.

Lunch je mee?

De lunch-spiratie is van 11.30 tot 13.00 uur. Zorg dat je er om 11.30 uur bent, dan gaat Wilco van start. Vervolgens lunchen we aansluitend om 12.30 uur. Wil je je even aanmelden? Dan weten we voor hoeveel mensen we boodschappen moeten doen. 
Locatie:  Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam
 

In beeld

Aanstaande bijeenkomsten