Bootcamp klantgericht veranderen

KWH-Bootcamp geeft zin in verandering!

van 18|11|2020
t/m 19|11|2020
Woudschouten, Zeist

'We moeten echt veranderen, maar we willen vaak zo ontzettend veel en er komt zo verdraaid weinig van terecht!'

In de KWH najaarsbootcamp werken maximaal 20 beleidsmakers, leidinggevenden en veranderaars van woningcorporaties gedurende 2 intensieve dagen aan een effectieve veranderaanpak, waar wél energie in zit! Iedereen brengt zijn eigen veranderopgave mee. Dat kan een relatief klein vraagstuk zijn, gericht op verbetering van de webcare, bijvoorbeeld. Maar het mag ook een wat grotere opgave zijn, rondom bijvoorbeeld het laten leven van de klantvisie of de invulling van de klantgerichte rol van de corporatie bij bijvoorbeeld overlast, leefbaarheid, woonbeleving of huurbetaling. Het gaat erom dat je iets te weeg wilt brengen en samen met professionals uit andere corporaties aan de slag wilt. Je mag uiteraard ook met een eigen collega deelnemen.

Wij zorgen vervolgens in een intensief en afwisselend programma, dat wordt begeleid door Rob Beltman (H3ROES), voor de juiste input, energie en structuur om te zorgen dat je in twee dagen verder komt dan je op eigen houtje in twee weken zou zijn gekomen. De afgelopen jaren werd de KWH-Bootcamp klantgericht veranderen structureel met een 8,5 beoordeeld door de deelnemers, juist omdat het echt zin geeft in verandering!

Aanmelden of meer informatie?

We organiseren de bootcamp op 18 en 19 november centraal in het land bij Hotel & conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

  • Geheel verzorgde tweedaagse: 975 euro per persoon voor KWH-leden. Voor niet-leden is de prijs 1175 euro per persoon excl. BTW. Voor een tweede medewerker van dezelfde corporatie berekenen we 10% korting.
  • Je kunt blijven overnachten tijdens de tweedaagse. De kosten hiervan zijn 175,- per persoon excl. BTW . Dit is inclusief overnachting, diner en ontbijt. De kosten hiervan brengen we apart in rekening. 

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Gabrielle Luhrman, of Maaike Berkel adviseurs bij KWH.

Ervaringen Bootcamp
Koen Schouwenaars, strategisch adviseur bij Woonbedrijf Ieder1 was één van de deelnemers aan de 2-daagse bootcamp in 2019. Lees hier meer over hoe hij de bootcamp ervaren heeft.
Dit zeggen andere oud-deelnemers over de  bootcamp:
•    Afwisselend programma, inspirerende presentaties, speeddates met professionals, overnachting, samenkomen met branchegenoten, vraagstukken van alle deelnemers
•    Ik werd meegenomen in de droom. Er heerste een yes we can gevoel. Het gevoel dat dromen werkelijkheid kunnen worden als je er in gelooft. 
•    Zeer interessante sprekers met veel ervaring, veel kennis en leuke voorbeelden. Inspirerende praktijkervaringen. Leuke opdrachten om direct mee aan de slag te gaan. Ook de expertsessies brachten veel inspiratie. Het gaf echt handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. 
•    Samen met lotgenoten aan het werk met verandering
•    Het contact met vakgenoten die met dezelfde vragen 'worstelen', de experts die hun verhaal vertelden en inspireerden, de combinatie van theorie en oefeningen.
•    Delen van ervaringen met medewerkers in allerlei verschillende functies en van verschillende corporaties. De speed dating met specialisten was ook heel waardevol.

Om onze bijeenkomsten veilig en gezond te organiseren, volgen we de Richtlijnen van de Rijksoverheid rondom het Coronavirus.

Aanstaande bijeenkomsten