Bootcamp klantgericht veranderen

KWH-Bootcamp geeft zin in verandering!

van 18|11|2020
t/m 19|11|2020
nttb

'We moeten echt veranderen, maar we willen vaak zo ontzettend veel en er komt zo verdraaid weinig van terecht!'

In de KWH najaarsbootcamp werken maximaal 20 beleidsmakers en leidinggevenden van woningcorporaties gedurende 2 intensieve dagen aan een effectieve veranderaanpak, waar wél energie in zit! Iedereen brengt zijn eigen veranderopgave mee. Dat kan een relatief klein vraagstuk zijn, gericht op verbetering van de webcare, bijvoorbeeld. Maar het mag ook een wat grotere opgave zijn, rondom bijvoorbeeld het laten leven van de klantvisie of klantbeloften. Het gaat erom dat je iets te weeg wilt brengen en samen met professionals uit andere corporaties aan de slag wilt. Je mag uiteraard ook met een eigen collega deelnemen.

Wij zorgen vervolgens in een intensief en afwisselend programma, dat wordt begeleid door Rob Beltman (H3ROES), voor de juiste input, energie en structuur om te zorgen dat je in twee dagen verder komt dan je op eigen houtje in twee weken zou zijn gekomen. De afgelopen jaren werd het najaarsbootcamp structureel met een 8,5 beoordeeld door de deelnemers, juist omdat het echt zin geeft in verandering!.

Aanmelden of meer informatie?
Je kunt je al aanmelden voor de bijeenkomst, meer informatie over het programma volgt. Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Gabrielle Luhrman, of Maaike Berkel adviseurs bij KWH.

 

Ervaringen Bootcamp
Koen Schouwenaars, strategisch adviseur bij Woonbedrijf Ieder1 was één van de deelnemers aan de 2-daagse bootcamp in 2019. Lees hier meer over hoe hij de bootcamp ervaren heeft.

Aanstaande bijeenkomsten