Ontketen je ketenpartners

Samen werken aan tevreden huurders

07|11|2019 9.30 uur - 12.30 uur
KWH, Rotterdam

Ketenpartners spelen een belangrijke rol bij de dienstverlening die huurders ervaren. De monteur die aan de deur komt? De renovatie van de badkamer? Voor de corporatie is het de externe aannemer die dit uitvoert. Voor de huurder is het de corporatie. Voor een goede dienstverlening is het dan ook van belang om goed met elkaar samen te werken en elkaar echt als partners te zien. Maar hoe doe je dat? Wat houdt partnerschap in? Tijdens deze bijeenkomst verkennen we dit met elkaar.

Bouwend Nederland
We organiseren deze bijeenkomst samen met Bouwend Nederland. Voorafgaand aan de bijeenkomst doen we gezamenlijk een onderzoek naar partnerschap onder aannemers en corporaties. De resultaten gebruiken we voor de bijeenkomst.   

Wat je kunt verwachten 

  • Veel interactie en onderlinge uitwisseling van ervaringen over partnerschap, ook op basis van het onderzoek.
  • De praktijk: Wonen Limburg neemt ons mee in de praktijk. Hoe werken zij samen met hun ketenpartners? Wat waren de dilemma’s, hoe zijn ze tot deze keuze gekomen?
  • Een externe spreker vertelt over goed opdrachtgever-/opdrachtnemerschap; hoe zorg je ervoor dat je het samen goed doet voor de huurder?
  • Zelf aan de slag: met elkaar gaan we aan de slag met de vraag; wat is nodig voor goede samenwerking?

Ben je erbij?

Leuk als je erbij bent! Zowel corporaties als aannemers zijn van harte welkom dus neem vooral een van je partners mee. Aan deze bijeenkomst zit een maximaal aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven. 
Je bijdrage voor deze bijeenkomst is 295 euro. KWH-leden krijgen korting en betalen 195 euro. 

 

Aanstaande bijeenkomsten