Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Actueel

Welke uitspraken ontlokt Jan van der Moolen aan Mattieu Weggeman?

15 december 2011

 Het laatste KWH Magazine van 2011 - editie 4 - valt de week voor kerst op uw deurmat. Wat u niet mag missen:

  • In het tweede deel van het tweeluik over de nieuwe koers van KWH zoomt Sjoerd Hooftman in op de nieuwe kwaliteitsvisie van KWH, de nieuwe audits, visitatie en Het Nieuwe Werken. Met een nieuw model voor kwaliteitsmanagement wil KWH kwaliteitsmanagement terugbrengen naar het hart van de bedrijfsvoering.
  • Aandacht voor het promotieonderzoek van Jan Veuger; hij pleit ervoor om in het kader van verantwoording en legitimatie de meetinstrumenten visitatie en benchmarking aan elkaar te koppelen.
  • Jan van der Moolen ontlokt hoogleraar Organisatiekunde Mathieu Weggeman spraakmakende uitspraken over de toekomst van woningcorporaties. Volgens hem moeten corporatie meer lef tonen.
  • De top 3 van de KWH-i-Opener 2011 is bekend. Welke drie projecten waren volgens de jury het meest innovatief te noemen?

Daarnaast een interview met de nieuwe Voorzitter Raad van Bestuur van Woonstad Rotterdam, Maria Molenaar, alles over de laatste ontwikkelingen in het KWH-Corporatiehuis en meer actueel nieuws.
KWH Magazine informeert en inspireert corporaties op het gebied van innovatief maatschappelijk presteren. Wilt u KWH Magazine voortaan ook ontvangen? Vraag hier een gratis abonnement op KWH Magazine aan.