Verdiepende onderzoeken online dienstverlening

 
De KWH-Webmonitor geeft u een algemeen beeld van de kwaliteit van uw online dienstverlening. Wilt u meer verdieping op een bepaald thema? Dan is dat mogelijk met verschillende verdiepende onderzoeken. De resultaten van de onderzoeken helpen u om gericht en onderbouwd de website verder te ontwikkelen. Uw online dienstverlening zet u zo optimaal in. 
 
Adviesgesprek
Wilt u weten wat de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek met de KWH-Webmonitor zijn voor uw site en welke quick wins er te behalen zijn? We komen graag bij u langs om u een toelichting te geven. Bekijk voor meer informatie de video:
 
 
Diepte-analyse van uw website
De diepte-analyse gaat verder waar de KWH-Webmonitor stopt. In deze diepte-analyse wordt uw website in totaal op 90 elementen beoordeeld. Ook krijgt u inzicht in uw score ten opzichte van de best practices en gemiddelden van de sector. Met een bondig advies krijgt uw organisatie duidelijke handvatten voor optimalisatie en verbetering. Bekijk voor meer informatie de video:
 
Diepte-analyse per thema
Wilt u focussen op een bepaald thema, dan is dat mogelijk. U kunt de diepte-analyse laten uitvoeren op de thema's vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, inhoud en functionaliteit. 
 
Onderzoek huurdersportaal                        
U heeft een huurdersportaal en wilt u graag inzage in de prestatie hiervan? Het verdiepende onderzoek van uw huurdersportaal biedt u dit. Uw portaal wordt beoordeeld op functionaliteit, klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid en inhoud. Wilt u een toelichting in beeld? Bekijk voor meer informatie de video:
 
Veiligheidsscan data website                      
De data op uw website zijn een mogelijke prooi voor hackers. Vanuit de Wet Bescherming Persoonsgegevens kunnen corporaties zelfs aansprakelijk gesteld worden voor het verlies van privacygevoelige gegevens van klanten. Beveiliging van uw data is dus van essentieel belang. Met de veiligheidsscan wordt uw website, inclusief portaal, gescand op beveiligingslekken. Eventuele lekken worden toegelicht, verdeeld in prioriteiten en u krijgt mogelijke oplossingen. Bekijk voor meer informatie de video:
 
Analyse bezoekersstatistieken                   
Statistieken geven u inzage in de webpagina’s die uw bezoekers bekeken, hoe zij door uw website navigeren en op welk moment zij de website verlaten. Ook geven ze u inzage in de zoekwoorden waarmee uw website gevonden werd. Door een grondige analyse van de bezoekersstatistieken, kunt u uw website verbeteren aan de hand van het bezoekersgedrag. Bekijk voor meer informatie de video:
 
Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via kwh@kwh.nl of via 010 2210360.