KWH-Luisterpanel brengt buiten binnen

Pas als je echt weet wat huurders vinden, kun je inspelen op hun behoeftes. Wat vinden huurders bijvoorbeeld van hun woning, wijk of uw dienstverlening? Om dit helder te krijgen, is het essentieel om het gesprek aan te gaan. Een KWH-Luisterpanel verzorgt dit gesprek. Stap in de wereld van uw huurders met deze beproefde methodiek. 

Uniek aan het KWH-Luisterpanel

• Écht met huurders in gesprek
• Beleving van huurders direct in zicht
• In gesprek met huurders die u normaal gesproken niet spreekt 
• Koppeling aan en verdieping op de resultaten van KWH-onderzoeken 
• Bewustwording bij de eigen medewerkers
• Inzichten voor het nemen van de juiste beslissingen
• Opvolging en advies op maat van uw KWH-adviseur


Wat is het KWH-Luisterpanel?

Onder deskundige, onafhankelijke begeleiding gaan huurders met elkaar in gesprek en worden behoeften en meningen van uw huurders rondom een bepaald thema opgehaald. Echt luisteren en open vragen stellen, zijn hierbij ingrediënten voor succes. Het haalt de achterliggende motieven vanuit huurders naar boven (de ‘waarom’ vraag) en het verbindt beleving van huurders aan cijfers en onderzoeksresultaten. Resultaat: nog strakker kunnen sturen op optimale dienstverlening vanuit wat uw huurders belangrijk vinden. 

Wat levert het u op?

Met een KWH-Luisterpanel haalt u letterlijk de stem van uw huurders naar binnen. Het KWH-Luisterpanel levert de volgende resultaten op:

• Bewustwording
Doordat we werken met observatieteams en een videoregistratie, krijgen we de beleving van huurders direct binnen. De opnames kunnen op verschillende momenten worden gebruikt bij sessies en opleiding. Hiermee kan de klantgerichtheid van de medewerkers worden gestimuleerd en krijgt de klantgerichte cultuur van uw corporatie een enorme impuls.
• Inzicht en informatie 
Deze inzichten kunt u gebruiken voor betere beslissingen over de strategie van de organisatie, voor organisatie-inrichting, voor kwaliteitsverbetering van producten en processen, of voor innovatie.
• Quick wins
Vanuit de KWH-Luisterpanels komen sommige zaken die op dit moment niet goed lopen en gemakkelijk verholpen 
kunnen worden, naar boven. U kunt de dag na het KWH-Luisterpanel al verbeteringen uitzetten.

Meer informatie?

In deze flyer leest u meer over het KWH-Luisterpanel. Wilt u meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op, telefonisch via 010 2210360 of via kwh@kwh.nl. 

 

Meer informatie?

Heeft u interesse in het het KWH-Luisterpanel? Wilt u weten hoe u dit bij uw corporatie in kunt zetten? Neem dan contact met ons op via 010-2210360 of stuur een mail.

Dit is het KWH-Luisterpanel

Dit is het KWH-Luisterpanel

Alles over het KWH-Luisterpanel

Bekijk video

Ervaringen KWH-Luisterpanel

Ervaringen KWH-Luisterpanel

Henk Rotgans, directeur vastgoed, en Joeri van Broekhoven, manager klant bij Havensteder vertellen hun ervaringen met het KWH-Luisterpanel.

Lees meer

KWH-Luisterpanel compilatie

KWH-Luisterpanel compilatie

Hoe ziet een KWH-Luisterpanel er in de praktijk uit? bekijk hier een compilatie.

Lees meer
Partner KWH-Luisterpanel