Uitgelicht

Uitgelicht

Speelt bij jouw corporatie een mooi project dat zich richt op het thema betaalbaarheid? Doe dan mee aan de prijsvraag KWH-i-Opener. Deze prijsvraag deelt én zet de spotlights op innovaties vanuit de corporatiesector. De winnaar wint een effectmeting van het project en brede aandacht in verschillende publicaties. Meedoen?

Meer informatie
'De klant is hier echt het middelpunt'

'De klant is hier echt het middelpunt'

21 mei 2015
Woonbedrijf scoorde een 7,8 op klantwaardering in de meest recente Aedes-benchmark. Een net cijfer. Het betekent niet dat de organisatie achterover leunt.
Lees meer
Innovatieprijs KWH-i-Opener van start

Innovatieprijs KWH-i-Opener van start

20 mei 2015
Corporaties kunnen hun innovatieve projecten vanaf nu insturen voor de innovatieprijs KWH-i-Opener. Het doel van de prijs is het delen en in de spotlights zetten van innovaties die zich richten op de huurder. Deze vierde editie heeft het actuele thema betaalbaarheid.
Lees meer
NIVEA, maar dan anders...

NIVEA, maar dan anders...

07 mei 2015
Wie kent Nivea niet? De meesten van ons kennen die pot met dikke, vette crème al sinds hun jeugd. Maar wist je dat het ook een heel goed hulpmiddel is om communicatie tussen mensen in teams, of met klanten te verbeteren?
Lees meer
Resultaten onderzoek KWH-Huurlabel 2014 bekend

Resultaten onderzoek KWH-Huurlabel 2014 bekend

06 mei 2015
De afgelopen weken werd het eindresultaat van de onderzoeken met het KWH-Huurlabel over 2014 bekend gemaakt. Corporaties waarvan de huurders tevreden waren over de dienstverlening van hun corporatie, ontvingen het keurmerk KWH-Huurlabel.
Lees meer

KWH op Twitter

bit.ly/1Fk0QPE RT @Domijn: Heeft u de blog over ons klantgestuurd onderhoud op onze website al gezien? Leuk om te lezen! Kijk hier: Domijn
kwh.nl/templates/Nieu? 'De klant is hier echt het middelpunt'- Artikel Woonbedrijf in haar corporate magazine @woonbedrijf Woonbedrijf
Gezocht: innovaties rondom het thema betaalbaarheid. Doe mee met de innovatieprijs KWH-i-Opener kwh.nl/templates/Nieu?
ht.ly/2YNNNt RT @CorporatieNL: Nieuw! Hester van Buren (Rochdale): ?We doen het alleen voor bewoners? CorporatieNL
Woonbron Erwin zwijnenburg, directeur @Woonbron over proces digitalisering bij woonbron @NynaComm http://t.co/T657Gr8pcn Nyna Communicatie