Uitgelicht

Uitgelicht

De Woningwet 2015 is gericht op versterking van de verbinding tussen corporatie, huurder en samenleving. Een belangrijk onderdeel hierbij is de betrokkenheid van huurders bij prestatieafspraken en de ruimte voor professionalisering van huurdersorganisaties. Om corporaties handvatten te geven bij ontwikkeling op dit gebied, organiseren we een aantal activiteiten.

Lees meer
Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

07 oktober 2015
In deze nieuwsbrief: de eerste onderzoeksresultaten van het onderzoek over bewonersparticipatie, nieuws over een nieuwe leerlijn Klantvisie, inzicht in wat de huurder belangrijk vindt rondom het betrekken van een nieuwe woning. En natuurlijk staan we stil bij de uitreiking van de innovatieprijs KWH-i-Opener op de Landelijke Huurdersag a.s. zaterdag.
Lees meer
Woning opgeleverd, huurder tevreden?

Woning opgeleverd, huurder tevreden?

06 oktober 2015
Bij het betrekken van een nieuwe woning, komt er veel op de huurder af. Voor de huurder is het dan ook prettig als hij door de corporatie goed wordt geholpen bij de verschillende stappen waar hij mee te maken krijgt.
Lees meer
Genomineerden innovatieprijs KWH-i-Opener bekend

Genomineerden innovatieprijs KWH-i-Opener bekend

06 oktober 2015
De genomineerden voor de innovatieprijs KWH-i-Opener zijn bekend. Corporaties Bo-Ex, Havensteder en Wonen Limburg zijn door een vakjury geselecteerd als de corporaties met het meest innovatieve project rondom betaalbaarheid.
Lees meer
Nieuw: leerlijn Klantvisie

Nieuw: leerlijn Klantvisie

29 september 2015
Juist in deze turbulente tijden biedt een heldere, doorleefde, motiverende klantvisie de basis voor klantgerichte verandering. Dat is precies wat deze leerlijn stimuleert.
Lees meer

KWH op Twitter

tinyurl.com/o3hztnn Sjoerd Hooftman RT @KWHsjoerd: Nieuwsbrief @KWHonline is uit! KWH
tinyurl.com/pm2p9pt Wonen Limburg Bo-Ex Over 3 dagen weten we het. Welk project is volgens #huurders het meest innovatief? @wonenlimburg @boex @Havensteder Havensteder
Opvallend vanuit sectoronderzoek #participatie: huurders nauwelijks meer #zeggenschap kwh.nl/templates/Nieu?
Nieuwe leerlijn #Klantvisie. Niet uitstellen, maar nu instappen! leerlijnklantvisie.h3roes.nl
Deze extra bijeenkomst #klachtenmanagement loopt ook al flink vol. Aanmelden kan nog: tinyurl.com/q8lvzlc