Leerdag optimaal in gesprek met je huurder

Wil je beter begrijpen wat je huurder wilt? Wat er leeft en speelt? Wat hij vindt van zijn woning, wijk, of dienstverlening? Hiervoor is écht luisteren essentieel. Een luisterpanel maakt dit mogelijk. Met deze beproefde huurderspanels stap je in de wereld van je huurders. Corporaties die een luisterpanel willen organiseren, leren op 12 juni in één dag hoe je dit succesvol doet. Ook maak je op deze dag kennis met de KWH-Luisterpanels.

Het programma?

Tijdens deze dag staat het luisterpanel centraal. Wat aan bod komt:

  • Welke ontwikkelingen zien we op het gebied van markt- en klantonderzoek? Welke rol neemt luisteren naar de klant in bij de onderzoeken?
  • Wat is luisteren en waarom is het eigenlijk zo moeilijk?
  • Samenstelling KWH-Luisterpanel: werving en voorbereiding; de juiste vragen aan de juiste mensen
  • Hoe organiseer je zelf een luisterpanel? Met daarbij aandacht voor:
    •  Voorbereiding en werving
    • Groepsdynamiek en gespreksleider
  • Wat doe je met de resultaten van een luisterpanel? Hoe zorg je ervoor dat het structureel wordt opgepakt en dat je het op een goed manier integreert in je onderzoeks-cyclus?

Je bekijkt pakkende videofragmenten van klantenpanels en je krijgt tal van tips, checklists en voorbeeldmateriaal. Per onderdeel kun je een mooie mix van theorie en interactiviteit verwachten.

Waar en wanneer

12 juni van 10.00 tot 16.00 uur. We zijn deze dag te gast bij woningcorporatie Talis in Nijmegen.
 

Voor wie?

De Leerdag is bedoeld voor medewerkers van woningcorporaties die zich bezig houden met de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van klantenpanels, zoals beleids- en communicatiemedewerkers, hoofden woondiensten, woon- en wijkconsulenten en medewerkers in de wijk.

Aanmelden of meer informatie?

De kosten bedragen 195 euro per persoon excl. BTW. voor KWH-leden. Voor niet-leden is de prijs 295 euro excl. BTW. Inclusief heerlijke lunch. Je kunt je hier aanmelden voor de Leerdag. Wil je meer informatie over het programma? Neem dan contact op met Maaike Berkel
Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden

Deze dag organiseren we in co-creatie met: